keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Lapaset kivalla pintakuviolla

Nyt on taas sellainen "tyhjien puikkojen syndrooma" olo, tein lapaset kivan pintakuvion takia, en tarpeeseen. Toivottavasti joku haluaa ne käsiinsä, ihan kauniit niistä tuli.loppujen lopuksi.

Pintakuvion harjoittelua.
Ihan suunnittelematon neule, lankaa vain oli siinä vieressäni sopivasti tarjolla ja kuvion ohjetta olin jossain villasukkaryhmässä you tuben ohjevideosta suomentanut, kun joku käyttäjä ei osannut tehdä itselleen kirjallista ohjetta videon perusteella. Laitanpa sen vielä tännekin, muutenhan lapanen on ihan peruslapanen kiilapeukalolla. Pikkasen tuo kämmenpuoli tulee pitempi kuin kuviopuoli, mutta ei se tunnu pahalta kun lapanen on kädessä. Pintakuvion ohje on tässä:
.http://www.youtube.com/attribution_link?a=jJj0cdiuNp4...
Ohjeen nimeä en tiedä, se on pelkkää venäjää you tubessakin. Lanka on 7-veljestä, valmiin työn paino 73 g. Neulottu 3.5 mm puikoilla.
1. ja 4. puikolla 10 s, 2. ja 3. puikolla 11 s puikolla. Kämmenpuoli neulottu aina oikeaa, kiilapeukalo vasemman käden lapasesssa 1. puikolla ja oikean käden lapasessa 3. puikolla. Kapea nauhakavennus kärjessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti