maanantai 10. helmikuuta 2014

Kiirusta pitää

Muutamaan päivään en ole ehtinyt blogiini lainkaan. Lauantaina kävimme sisareni luona kyläilemässä Klaukkalassa asti. Rankka reissu, tuli niin konkreettisesti ilmi elämän rajallisuus ja vanheneminen. Sisareni on 15 vuotta minua vanhempi ja se alkaa nykyisin tuntua, ikäero. Monimutkaisten ja omituisten, perheellemme tyypillisten ihmissuhteiden takia yhteys sukulaisiin on jäänyt melko vähäiseksi. En toki itsekään ole kovin aktiivinen. Omia lapsiani ja lapsenlapsia tapaan toki säännöllisen usein.
Ja sitten se  kiirus sunnuntaina: olin ihan sokeasti luottanut kauppakalenteriin ja vaikka hiukan ihmettelinkin laskiaisen outoa ajankohtaa, en silti tarkastanut toisesta kalenterista päivämäärää. Lauantaina varasin siis hernekeittoaineet ja laskiaispulla-aineet. Toivottelin sunnuntaiaamuna  fb:ssä pitkiä pellavia ja hiukan naureskelin vesiliukumäille mielessäni, ulkona kun satoi vettä ja oli lämpöasteita. Niin se sitten naureskelu osui omaan nilkkaan, laskiainen on vasta melkein kuukauden päästä.
Valelaskiaispullat 

Hernekeitto valelaskiaisena
 No, eipä haittaa, itse tehty hernekeitto on hyvää ja kyllähän laskiaispullia voi syödä toistamiseenkin, Noista keittämisistä ja leipomisista ei sen kummoisempaa kiirettä tullut, mutta sitten menin ottamaan valokuvia, ja jotain omituista kuvien lataamisessa taas tein, koska monistin kaikki kuvani moninkertaisiksi. Eikä ollut ensimmäinen kerta se monistus, joten kuvia oli kuvatiedostossani aika paljon. Tuntikausia sitten lajittelin ja tein kansioita ja nimesin kansioita ja poistelin liikoja kuvia. Ja kaiken tuon olisin voinut välttää kun olisin heti käyttänyt kumoa.toimintoa, mutta ei, piti mennä räpeltämään vaikka mitä ennenkuin se tuli mieleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti