keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Laiskottaa, ei huvita....

Yksin kotona ollessa on mukava siivoilla ihan omassa rauhassa ja omaan tahtiin. Eipä tänään. Vaikka ihan selvästi tarvetta olisi ollut. Pakollisen petauksen ja tiskipöydän siistimisen tein kuitenkin, niistä tulen pahalle päälle, jos jää roikkumaan. Ikävä ruveta ruokaakin laittamaan jos ensin pitää siivota tiskit koneeseen ja pestä edellisen ruuanlaiton kattilat.
Oheistoimintana olen roikkunut kaikenlaisissa villasukkaryhmissä, kommentoinut, puistellut päätäni ja ollut kommentoimatta kun on tuntunut siltä että nätisti ei asiaa saa sanotuksi. Voi miten viisas olenkaan ollut tänään.
Jämälankaprojektini torkkiksen parissa on hiukan edistynyt, kaikki palaset ovat rivissä ja jonossa, nyt pitäisi pikkuhiljaa miettiä muotoa, vaikka ei silläkään vielä kiirettä ole kun tuskin kymmenesosa peittoa tehty vasta.
Esikkotorkkis

Työskentelypaikka sohvallani



Palaset ovat nyt suorissa riveissä ja kaikki jopa oikein päin.
















Tuossa sohvalla on mukava neuloa ja virkata, välillä voin jopa ottaa torkut, usein meillä myös on telkkari auki, tosin virkatessa täytyy pikkasen enemmän keskittyä työhön kuin neuloessa.
(kameran salamavalo vääristää sohvan väriä).








Tilaustöitä ei juurikaan alkuvuodesta ole ollut, joten mutamien neulevarastoon neulomieni sukkien ja lapasten lisäksi en ole paljoa neulonut, nyt sitten muutaman puikottoman päivän jälkeen tekisi mieli aloittaa jo jo joku pieni sukkaprojekti. Jämälangat olen kuitenkin nyt varannut torkkikselle. Yksi tilaus on vaiheessa, tilaaja lupasi toimittaa langat, ei niitä vielä vain ole kuulunut, liekö juuttunut jotenkin postiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti