sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kuvansiirtoharjoittelua

No niin, nyt olen sitten onnistuneesti siirtänyt kolme tällä viikolla otettua valokuvaa blogiini, tästä se lähtee, vielä harjoittelen kuvien asettelua ja kuvatekstien kijoittamista.

 Nämä sukat tein tyttäreni pyynnöstä, hänestäkin on tullut melkoisen hyvä villasukkien käyttäjä, ohuet, Nallelangasta neulotut sukat mahtuvat hyvin kenkiinkin.
 Turkoosit sukat tein Isollekullalle. Kävin antamassa ne lauantaiaamuna, toivottelin niillä onnea liikuntaluokalle pyrkimisessä. Miten aika onkaan mennyt nopeasti, vielä äsken vauva, tämä ensimmäinen lapsenlapsi, ja nyt keväällä jo 9-vuotias koululainen.
Pikkukullalle ja tytöille tein myös sukat samaan syssyyn kun vauhti oli kerran päällä ja tarvetta oli. Vasemman puoleiset ovat kokoa 30 ja tyttöjen sukat kokoa 36-37.
Kaikki neulomani sukat ovat osa jämälankaprojektiani, johon ei suurtakaan lovea tullut vaikka viidet sukat neuloinkin pelkästään jämäkeristä. Turkoosia oli isompi kerä, peräti 64 g, sitä jäi hiukan tähteellekin joten toisten tyttöjen sukkien varressa siitä resori.




En nyt oikein tiedä kehtaanko kertoakaan miten lapsellisen iloinen tästä onnistumisestani olen. Pikkuhiljaa varmaan pystyn jakamaan arkiston niin, että sinne tulevat erikseen blogit käsitöistä, ruuanlaitosta, kierrättämisestä ja mielipidekirjoittelusta. Mielipiteitähän minulla riittää, yhtä paljon kuin aikaa ehdin sohvallani viettää neulomassa ja maailman menoa miettimässä. Nuo kaikki ovat perheeni lisäksi asioita, joista elämäni kohokohdat koostuvat, perheeni asioita vain sivuan, heidän elämänsä kuuluu heidän omiin blogeihinsa, jos he joskus sellaisen innostuvat tekemään.

1 kommentti: