torstai 24. heinäkuuta 2014

KIERRÄTYSPUUTARHA

Varmaan kaikki ovat huomanneetkin, että kirjoittamisessa on taukoa ollut kesällä. En ole yrittänyt täyttää taukopaikkoja turhilla jorinoilla, koska käsitöistä ja käsillä tekemisestähän tässä blogissani on pääosin kyse.
Nyt kuitenkin innostuin kuvaamaan kierrätysistutuksiani. Alkukesän kylmyyden ja sateiden jälkeen kaikki luonnossa ja pihalla on riehaantunut kasvamaan.  Vanhoihin ruostuneisiin kottikärryihin istutimme kaikenlaista, osa jo kuolikin sateissa, osa jäi sitkeänä henkiin. Tupakka voi nyt oikein hyvin, samoin betuniat, äitienpäiväruusu puhkeaa uudelleen kukkimaan hetkenä minä tahansa.

Idean näihin sain "Kierrätyspuutarha" -nimisestä kirjasta. Suosittelen, ainakin selailemaan.
Toinen pihan lempikohteistani on samettiruusuvati, nekin kituivat alkukesän, sitten lämpimien tullen ne täyttivät koko vadin.  Istutusastiana puhki ruostunut pesuvati, hyvin toimii.


Siili löytyi kuistin sohvan vuodevaatelaatikosta. Piti ottaa se rappusille, vaikka ei ihan toimikaan, oletan sen olleen joskus tarkoitettu kenkien puhdistamiseen.

Tätä kirjoittaessani helleaalto on vallannut Suomen. Muuten olisinkin ulkona touhuilemassa, mutta pakoilen kuuminta hetkeä vanhan hirsituvan viileydessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti