sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

HELLENEULEITA

Suomen valtasi tukahduttavan kuuma hellejakso. Huonosti hellettä sietävänä olen pakoillut sitä hirsitalon viileyteen. Kun ei muuta oikein jaksanut tehdä, neuloin jo kesäkuussa aloittamani kirjavat kukkasukat loppuun ja heti perään hillitymmän väriset toiset kukalliset.


 



Harmaat sukat ovat tilaustyö jouluksi. On se kiva kun joku aloittaa joululahjojen hankkimisen ajoissa. ei tule neulojallekaan kiire paniikkia tilausten kanssa.
Kun olin saanut sukat viimeisteltyä, aloin katsella ympärilleni. Helteen vuoksi olin ajoittain huonovointinen ja kaiken tekeminen tuntui työläältä. Ilmeisesti olin kuitenkin touhukkaana harrastanut moniakin asioita. Penkillä on laatikollinen sytykeruusuja odottamassa dippailua, sohvapöytä on täynnä lankoja, puikkoja ym. neulomistarviketta ja ruokapöydällä lepää videonauhoista ja hopean värisestä muovista tehtyjä viuhkoja. Viuhkat menevät marjapensaisiin lintuja pelottamaan. 
Minusta kodin tuleekin olla paikka, jossa voi hellittää vaatimuksista ja jossa kaiken ei tarvitse ollakaan aina viivasuorassa järjestyksessä. Noille levittämilleni tavaroille löytyy kyllä nopeastikin paikka, jos ne pitää laittaa pois silmistä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti