tiistai 3. kesäkuuta 2014

KESÄAUTO

Hankittiin meille kesäauto. Ukkeli sitä laitteli katsastuskuntoon ja taisi jopa kolmannella kerralla mennä läpikin. Siispä torstaina luultavasti pääsemme sillä huristelemaan kesämaille.
Sitä ennen tekaisin palveluksen tehneille kavereilleni sukat, sinisävyiset raitasukat herralle, niistä kuvaa jo aikaisemmassa postauksessa. Rouva saa kukkasin koristellut pinkit kesäsukat.

 


Nyt kun hommat on hoidettu, huomenna aion nauttia kampaajalla hiusten leikkaamisesta, kesätukkamallia täytyy pyytää, niin sillä pärjää sen pari kuukautta mökillä. Pikkuhiljaa olen jo laittanut tavaroita kasaan, tiedän kyllä että jotain tuikitärkeää unohtuu. Onneksi posti kulkee ja viimeistään juhannukseksi porukkaa tulee, niin saadaan unohtuneet.
Yksi huoli vielä on, kuinka saan ikkunalla pitkiksi venähtäneet, jo kukkivat tomaatintaimet ehjänä perille.
Ai niin, on tietysti vielä toinenkin huoli, kuinka kotiin jäävät kukat selviävät kesän hiukan huolettomien kastelijoiden hoivissa. Santut ovat juuri puhkeamassa kukkiin, samoin perhoskämmekkä, anopin joulukaktuksen tahtoisin myös säilyttää, samoin enkelinsiiven ja vuoripalmun ja ja ja....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti