perjantai 30. toukokuuta 2014

VIHERTÄVÄÄ JA SINERTÄVÄÄ

Nyt kun kirjoittamisen alkuun pääsin ja sadesää estää ulkoilun, laitan vielä muutaman kuvan neuleistani toukokuulta.
Ikäänkuin olisin mielessäni kevään värejä hakenut, vaistomaisesti, miettimättä. Olen nimittäin lankalaihiksella, ja uusia lankoja aion ostaa vain tilaustöitä varten tarvittaessa, muuten on käytettävä jo olemassa olevia lankoja, ja niitähän on vielä.
Nyt näyttää siltä, ettei kuvien lataaminen onnistu taaskaan, joten kerron hiukan noista neuleista. Minulla on ollut silkkivillalankainen neuletyö kesken yli neljä vuotta. Pari kertaa sitä ihmettelin ja laitoin taas takaisin kaappiin.
 Pari viikkoa sitten otin itseäni niskasta kiinni ja purin neuleen. Googlettelin ohjeita ko.langalle ja löysin kipuapulangan. Päätin tehdä koekakun, eli lämmittimen kipuilevaan jalkaani, minusta se jopa toimikin, joko lämpö tai lämmitin helpottivat jalan särkyä. Tein sitten kaverilleni niska/hartia/olkavarsilämmittimen,sen vaikutuksesta odottelen tietoa, hyvältä kuulemma tuntuu, mutta että viekö kipuja, se tieto puuttuu.
Tänään tapasin henkilön, jolle tein sen hartialämmittimen, kertoi, että on auttanut kivuissa, vaivojen syynä on fibromyalgia, sen lisäksi hän on loukannut olkapään kaatuessaan. Lämmitin ei ehkä ihan maailman kaunein ja taidokkain ole, mutta kun se tuntuu toimivan, voin tehdä kauniimman ihan ohjeen mukaan.

Sadepäivän satoa.


Kuvat näyttävät menevän mihin sattuu, sentään tässä päivityksessä pysyvät. Yritän vielä lisätä toukokuisia kuviani, on vain melkoisen työn takana, joten jatkan huomenna.
Hihatin, eli hartialämmitin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti