perjantai 30. toukokuuta 2014

TOUKOKUISIA

Ne harvat jotka blogiani seuraavat,  ovat varmaan huomanneet pieniä muutoksia, blogini nimi on muuttunut, enkä enää esiinny omalla nimelläni vaan käyttäjänimelläni. Se ei suinkaan tarkoita sitä, ettenkö edelleen seisoisi sanojeni takana,  se nyt vain näyttää olevan tapana.
Laitan vielä muutaman kuvan kuluvalta toukokuulta, sitten varmaan päästäänkin jo ajankohtaisempiin kesäkuviin reaaliajassa. Muutama juttu täytyy vielä opetella tämän tabun käytöstä ennen kesälaitumille siirtymistä, kaikkeahan tällä ei voi tehdä, mutta aika paljon, kuvien tarkkuuteen ja väreihin olen tosi tyytyväinen. Tekstinkäsittely ja kuvien lisääminen ovat hankalia, siksipä en edes yritä asetella kuvia, ovat siinä mihin sattuvat tupsahtamaan.
Lisää kuvateksti
i
Vanhan talon hirsiseinät pitävät tuvan sopivan lämpöisena helteelläkin. Joskus on kuitenkin mukava istahtaa rennosti takan ääreen.
Toukokuisiin herkkuhetkiin kuuluivat nautinnolliset lounaat pihalla, muutamana päivänä herkuttelimme grilliruualla, yksi Suosikkiruuistani on kunnon pihvi ja kasvisnyytit, grillattuna muurikalla. Kaunis kattaus kuuluu asiaan, liinoineen kaikkineen. Ehdimme kaiken pakollisen tekemisen lomassa istahtaa nauttimaan upeasta miljööstä vanhassa pihapiirissä.


 Pieni korvasienisaalis metsäretkeltämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti